طراحی نمای نئوکلاسیک
25
مه

طراحی نمای نئوکلاسیک در مشهد

در مقاله پیش درمورد تاریخچه معماری نئوکلاسیک صحبت کردیم و در ادامه قصد داریم به طراحی نمای نئوکلاسیک بپردازیم و ویژگی ها و هزینه های طراحی یک نما به این سبک را بررسی کنیم.

گروه های معماری و طراحی زیادی وجود دارند که در زمینه طراحی نما فعالیت می کنند. گروه معماری سعیدیان یکی از برند های معروف معماری در مشهد است که تمامی خدمات طراحی، نظارت و اجرا را با بالاترین کیفیت به مشتریان خود ارائه  می دهد.

راه های ارتباطی با ما:

05138467497

شماره واتس اپ:
09157111473
09330141916

طراحی نمای نئوکلاسیک

معماری نئوکلاسیک ارتباط مستقیمی با سبک کلاسیک دارد و در واقع از دل معماری کلاسیک بیرون آمده است و ویژگی های اصلی این سبک را در خود دارد.

طراحی نمای نئوکلاسیک به گونه ای است که درعین حالیکه سادگی و ظرافت نما را نشان می دهد و ارتباط زیادی با عناصر سبک کلاسیک دارد، شکوه و لوکس بودن معماری کلاسیک را با روشی مدرن ارائه می دهد. طراحی نمای نئوکلاسیک آپارتمان از پرطرفدارترین کاربردهای معماری نئوکلاسیک می باشد.

معمولا معماری نئوکلاسیک برای طراحی خانه های بزرگ و ویلاهایی که فضای زیاد و لوکسی دارند انتخاب می شود که از معماری روم و یونان باستان الهام گرفته است و به شیوه امروزی زیبایی زیادی را به نمایش می گذارد.

نمای نئوکلاسیک را می توان در یک جمله خلاصه کرد: ” نئوکلاسیک، پوسته ای کلاسیک بر امکانات مدرن است“.

ویژگی های نمای نئوکلاسیک

طراحی نمای نئوکلاسیک

همانطور که گفته شد طراحی نمای نئوکلاسیک در واقع اقدامی بود علیه ساختار تجملاتی و نمایش جلال و جبروت سبک کلاسیک و به ساده سازی آن پرداخت اما موضوع به همین جا ختم نمی گردد.

در نمای نئوکلاسیک ما پا را فراتر از این می گذاریم و خود را پایبند و مقید به متریال کلاسیک نمی دانیم. در واقع در نمای نئوکلاسیک ما مجاز به استفاده از انواع متریال سنتی و مدرن مانند سنگ، آجر، بتن، چوب، شیشه، فولاد و سایر تولیدات ساخته شده از فلزات هستیم.

 در نتیجه بر خلاف طراحی نمای رومی کلاسیک ما محدود به چهارچوب های سنتی انتخاب مصالح نیستیم کما اینکه این محدودیت در زمان خود به دلیل عدم گسترش علم در تهیه مصالح به روز حاصل شده بوده بود.

 از نگاه معماران سبک نئوکلاسیک دلیلی وجود ندارد همچنان براساس مصالح و متریالی نمای ساختمان را اجرا کنیم که تنوع کافی در مصالح وجود نداشته و محدود سازی خود را به عناصر دوره کلاسیک و رومی بی معنا می پندارند.

با مشخصاتی که از سبک طراحی نمای نئوکلاسیک تا اینجا بدان پرداختیم متوجه شدیم که در نمای نئوکلاسیک دست طراح نما برای خلق ایده های مختلف باز است بر خلاف شیوه های سنتی که بسیار محافظه کار بوده و هر گونه عدول از چهارچوب های شیوه سنتی را بر نمی تابند.

چه مصالحی در سبک نئوکلاسیک استفاده می شود؟

اما در طراحی نمای نئوکلاسیک ما مجاز هستیم از شیشه و چوب و بتن که جز مصالح معماری مدرن هستند استفاده کنیم و این باعث تنوع بخشی به طرح های نئوکلاسیک می شود امری که در نمای رومی ساختمان به چشم نمی خورد.

 نکته دیگر تکیه طراحی نمای نئوکلاسیک بر دیوار است بر خلاف نمای کلاسیک که تمام اجزاء نما با ابزارهای سنگی و گچی و سیمانی پرتعداد و استفاده از انواع سُراهی ها و مجسمه های سنگی و.. اجرا می شوند در طراحی نمای نئوکلاسیک تمرکز بر دیوار ها شدت گرفته و طرح ها ساده سازی شده و به کارگیری ابزارهای ساختمانی به حداقل می رسد.

 در واقع نمای نئوکلاسیک پلی است بین طراحی نمای کلاسیک رومی که مشخصات ان به اختصار گفته شد و سبک دیگری که سال ها بعد به وجود آمد به نام طراحی نمای مدرن ساختمان که انقلابی در طراحی نما به وجود آورد به گونه ای که خود را وام دارِ هیچ یک از عناصر گذشته در طراحی نمای ساختمان مسکونی نمی داند و همواره در پی طرحی نو است.

تفاوت سبک نئوکلاسیک و کلاسیک

طراحی نمای کلاسیک در مشهد

 در سبک نئوکلاسیک استفاده از وسایل پرزرق و برق و لوازم غیر ضروری جایگاهی ندارد. در این طراحی فقط وسایل مورد نیاز به کار گرفته می شود و وسعت فضا بیشتر جلوه گر خواهد شد.

 اشیا تزئینی خلاقیت و حسن سلیقه طراح خود را به نمایش می گذارد و در عین حال حسی از سادگی و دلپذیر بودن را در فضا ایجاد می کند.

در نمونه طراحی کلاسیک تلاش می شود خطوط منحنی و منظم استفاده شود و نقش و نگار های پیچیده و چشم نواز در حکاکی های مبل، طراحی پرده و تابلو فرش های تزئینی فضا را به سمت جلال و شکوه سوق دهد.

 اما در سبک نئوکلاسیک در عین حال که اشیا لوکس و زیبا به کار می رود خطوط زاویه دار، شکسته و نامتقارن خلاقیت و نوآوری را به وجود می آورد و با سبک های مدرن همراه می شود. 

رنگ ها در سبک کلاسیک حس اصالت و طبیعی بودن را القا می کند، و رنگ های خنثی مثل بژ، سفید، شنی و.. به عنوان رنگ پس زمینه باعث می شود سایر وسایل که عموما از رنگ های طبیعت مانند قهوه ای، عنابی، سبز یشمی الهام گرفته اند بهتر خود را نشان دهد. 

در نمونه طراحی نمای نئوکلاسیک دست طراح برای انتخاب رنگ باز تر بوده و ضمن اینکه در چارچوب سبک کلاسیک حرکت می کند از رنگ های مدرن تری هم چون خردلی، لاجوردی ، برنزی در کنار رنگ های پایه مانند خاکستری، قارچی، صدفی و… بهره مند می شود.

شرکت طراحی نما

ما در گروه معماری سعیدیان طراح، مجری بسیاری از پروژه های کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن است. هر نما با توجه به کاربری ساختمان طراحی می شود و ساختمان های اداری-تجاری، مسکونی، ویلایی، هتل آپارتمان و اقامتی نمای متفاوتی با یکدیگر دارند.

برای دیدن نمونه کارهای بیشتر و مشاوره رایگان می توانید با همکاران و مشاوران ما با شماره واتس اپ 09157111473 یا شماره ثابت 05138467497 در تماس باشید.