نمای اسپایدر چیست و چگونه انجام می‌شود؟
27
آوریل

طراحی و اجرای نمای اسپایدر چیست و چگونه انجام می‌شود؟

نمای اسپایدر یک سیستم متنوع است که از سیستم سازه فلزی و کابلی تشکیل شده است. در این نوع نما از شیشه نیز استفاده می‌شود. شیشه اسپایدر یکی از محبوبترین متریال‌های اجرای نما است که در انواع ساختمان قابل استفاده است. با استفاده از نمای اسپایدر کم‌ترین میزان اتلاف انرژی را می‌توان تجربه کرد. برای اتصال شیشه به سازه از یراقی تحت عنوان اسپایدر استفاده می‌شود و به عنوان نمای لوکس شناخته می‌شود. اجرای نمای شیشه اسپایدر در برخی از ساختمان‌ها مثرون به صرفه نیست. ابعاد شیشه اسپایدر کاملا متفاوت است. آنچه سبب زیبایی بنا می‌شود، ابعاد شیشه است. هر چه شیشه اسپایدر بزرگ‌تر باشد، زیبایی آن بیشتر خواهد شد.

سازه اسپایدر چیست؟

سازه اسپایدر بدون قاب و با استفاده از شیشه در ساختار لعاب دار پیاده سازی می‌شود. نمای اسپایدر به سازه فلزی، سازه کابلی و سازه شیشه‌ای تقسیم می‌شود.

سیستم سازه فلزی: این سیستم‌ها با استفاده از فلز مهار شده و لعاب کار از فلز تهیه شده است.

سیستم سازه کابلی: این نوع سازه از کابل تهیه شده و کابلها می‌توانند وزن کل سازه را تحمل کند.

سازه شیشه‌ای: این نوع سازه به جای استفاده از کابل و فلز از شیشه استفاده می‌کند و توسط مهندسین طراحی و اجرا می‌شود.

راه های ارتباطی با ما:

05138467497

شماره واتس اپ:
09157111473

نمای اسپایدر فین گلس

نمای اسپایدر فین گلس یکی از دسته‌های نمای اسپایدر است و به دلیل حذف چهارچوب‌ها و شبکه‌های نگهدارنده شیشه‌ای کاربردهای زیادی دارد. در اتصالات شیشه فین گلس باله‌های شیشه‌ای نفش تعیین کننده دارند. همچنین شیشه نقش دیواره را دارد. در این نوع سیستم، باله شیشه‌ای از سازه آویزان هستند و عمود بر شیشه پنجره در هر خط عمودی از شبکه‌بندی شیشه‌ای به کار می‌رود. در سیستم اولیه از صفحات پچ برای استوار کردن شیشه استفاده می‌شود، اتصالات اسپایدری به عنوان اتصالات عنکبوتی استفاده می‌شود.

طراحی و اجرای نمای اسپایدر

برای طراحی و اجرای نمای اسپایدر بستگی به نوع سازه دارد و به صورت زیر قابل پیاده سازی است:

  • سیستم نمای اسپایدر با سازه خرپا: در این روش خرپا برای تحمل بار مرده و با ر دینامیکی طراحی شده و اسپایدر در این روش با جوش و پیچ به یکدیگر متصل شده و بار را انتقال می‌دهد.
  • سیستم نمای اسپادر: سیستم نمای اسپایدر با سازه کابلی موجود در کراس و تور بارهای موجود را تحمل می‌کند. این نوع سازه برای هتل‌ها استفاده می‌شود.

از اجزای نمای اسپایدر میتوان به مواردی از جمله شیشه، روتل، پیچ کانکتور، کانکتور، چسب سیلیکونی و پنجه اسپایدر اشاره کرد.

کاربرد نمای اسپایدر

نمای اسپایدر در ساختمان‌هایی استفاده می‌شود که نمای شیشه‌ای برای آن‌ها کاربرد بیشتری دارد. در مواردی که نیاز به صرفه جویی در مصرف انرژی باشد، بیش از هر چیز می‌تواند به افزایش میزان نورپردازی ساختمان کمک کند. از دیگر مواردی که نمای اسپایدر در آن کاربرد دارد می‌توان به سیستم عایق‌بندی حرارت و برودت اشاره کرد. نمای اسپایدر با پانل‌های شیشهای ضد حرارتی و دما به عنوان واحد شیشه‌ای استفاده شده و در صورت وجود پانل به عنوان شیشه چند لایه به دلایل ایمنی استفاده می‌شود.

طراحی و اجرای نمای شیشه سکوریت

شیشه سکوریت از معروف‌ترین انواع شیشه اسپایدر هستند که تنوع بالایی دارند. این نوع نماها برای ساختمان‌های مختلف قابل استفاده است و تا حد زیاید باعث صرفه جویی در بودجه می‌شود. برای اجرای نمای شیشه باید به صورت حرفه‌ای وارد عمل شد تا بتواند عملکرد خوبی ارائه دهد. برای اجرای نمای اسپایدر روش‌های مختلفی وجود دارد که از جمله میتوان به سیستم کابلی و خرپایی اشاره کرد. هر یک از این سیستم‌ها به صورت خاصی روی نما نصب خواهد شد.

طراحی و اجرای نمای اسپایدر

مزایا طراحی و اجرای نمای اسپایدر

اجرای نمای اسپایدر مزایای بسیاری دارد که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وزن سبک و داشتن اتصالاتی محکم
  • نصب و راه اندازی سریع
  • مقاومت بالا در مقابل زلزله
  • برخورداری از تنوع بالا در شکل و طرح
  • عایق صوت حرارت و رطوبت

هزینه نصب و اجرای شیشه اسپایدر

هزینه نصب و اجرای شیشه اسپایدر بستگی به اندازه و نوع شیشه، محل نصب، متراژ و سایر عوامل مهم دیگر دارد. هزینه‌ها معمولاً بر حسب هر متر مربع شیشه یا بر حسب تعداد شیشه‌ها محاسبه می‌شود. اما بیشترین هزینه‌ها برای خرید و نصب شیشه ممکن است متعلق به انواع و اندازه‌های شیشه، پوشش‌ها، پرده‌ها و لوازم جانبی شیشه باشد. بنابراین بوسیله مشاوره با تهیه کننده یا نصاب شیشه، می توان متوجه هزینه نصب شدن را بیشتر درک کرد.